stuffed poetry

poetic stuff for kids

Hippez blog About Stuffed Poetry's Hobby Horse:

Stuffed Poetry presenteert het paradepaardje Mrs. Horse

by THERESIA on 25 MEI 2016

in ► KIDS LIFESTYLESPELEN

Mrs Horse is een allerschattigst stokpaardje voor de kleine prinsesjes. Het prachtige paardje is handgemaakt en is mooier dan alle anderen. Met haar prachtige uitstraling is Mrs Horse een echt paradepaardje waar jouw kleintje urenlang de spannendste avonturen met gaat beleven. En wanneer ze is uitgespeeld siert Mrs Horse in iedere kinderkamer.

Doordat dit stokpaardje met de hand gemaakt wordt én een is uit een gelimiteerde oplage van 50 stuks heb je ook iets unieks in huis. Mrs Horse wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is getekend en genummerd door de designer. Dat is nog eens een raspaardje wat je in huis haalt.

Mrs Horse is een meter hoog en daardoor perfect voor jouw kleine paardenmeisje. De buitenzijde van het paardenhoofd is gemaakt van katoen en is opgevuld met 100% polyester. Zie jij je dochter al op avontuur gaan met Mrs Horse? Je bestelt haar bij HipPeZ aangesloten webshop Stuffed Poetry.

For the full article see the following link.

 

 

 

 

Knuffels a la carte blog about Stuffed Poetry:

donderdag 28 april 2016

Let's cuddle Stuffed poetry!

Let's cuddle Stuffed Poetry, a new Dutch label with beautiful handmade poetic toys and decoration designed by textile designer Sacha Heemels.

Check out Stuffed Poetry for more poetic creations!

For the full article see the following link.

 

 

 

 

De kleine etalage about Stuffed Poetry:

STUFFED POETRY

 7 APRIL 2016

Wij kwamen iets bijzonders tegen! Stuffed Poetry is een klein label met poëtisch speelgoed en interieurproducten voor kinderen. Zij verkopen bijna sprookjesachtige dierenkussens en vloerkleden. Uniek in zijn soort!

Alle Stuffed Poetry producten worden ontworpen en geproduceerd door textielontwerpster Sacha Heemels in haar studio in Nederland. Voor kinderen en volwassenen die graag dagdromen.

De tekeningen, gemaakt door Sacha, worden digitaal geprint op hoogwaardige stoffen. Sommige van deze items hebben een gelimiteerde oplage en zijn een kunstobject op zich. Ieder item wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ondertekend en genummerd door de ontwerper. Wij hebben nog nooit zulke leuke 3D kunst prints gezien!

Samen met Lieskes label presenteert Stuffed Poetry: Spruitje. Een collectie ondeugende lappenpoppen: een jongen en een meisje, met bijbehorende accessoires en outfits.

For the full article see the following link.

 

 

 

 

De kinderkamerstylist Circus theme blog, with Stuffed Poetry's Hobby Horse:

Circus kinderkamer

18-04-2016

Circus! Ik ben dol op dit thema. Onwijs veel producten die je nu in de webshops ziet zijn gebaseerd op het "circus thema". Denk aan het prachtige wieber behang in de kleuren mint en roze wat je nu veel tegenkomt, de lichtletters & symbolen, vlaggetjes in vele kleuren en alle andere producten met een wieber- or streep print. Zonder dat je er misschien over nagedacht hebt komt de inspiratie van deze producten uit het circus, en nog specifieker, het thema "vintage circus".

Circus in de babykamer of kinderkamer

Hoe pas je dit "thema circus" toe in de kinderkamer? Behang 1 muur met het harlequin behang wat je hieronder ziet of schilder uit de hand strepen op de muur in een mooie vintage blauw tint (zie foto met kledingrek). Hang gekleurde vlaggetjes op aan de muur, zet zo'n prachtig vintage look "stokpaardje" in een hoek en zet lichtlettersop een wandplank. Plak ook nog een aantal gouden sterretjes op een kastdeur en schilder een klein nachtkastje oid in een warm rode tint. Voor extra sfeer kan je ook nog een dierenkop van pluche aan de wand ophangen (olifant, leeuw of tijger) en een gezellig, kleurrijk vintage kleed op de grond leggen.

For the full article see the following link.

 

 

Flavourites about Stuffed Poetry:

Poëtisch speelgoed

Een echt ouderwetsch stokpaardje van een meter hoog en limited edition gemaakt, een heuse kattenkop, prachtige lappenpoppen... Bij Stuffed Poetry vind je kinderkameraccessoires die een vleugje nostalgie in zich hebben, poëtisch en origineel zijn. Alles is ontworpen en gemaakt door textielontwerpster Sacha Heemels, die vindt dat kinderen vooral moeten kunnen fantaseren en dagdromen. Alle producten worden met de hand en in beperkte oplage gemaakt. Met recht eye-catchers voor in de (kinder)kamer!

For the full article see the following link.

 

 

 

 

Hippez about Stuffed Poetry:

Stuffed poetry – hippe poëzie voor de kinderkamer

by THERESIA on 8 MAART 2016

in ► KIDS ROOM★ WEBWINKELSACCESSOIRESHIPPEZ BLOGNIEUWS

Poëzie toevoegen aan de kinderkamer was nog nooit zo bijzonder en leuk met de producten van Stuffed Poetry. Prachtige kussens en poppen om heerlijk mee te spelen of gewoon om bij weg te dromen. Oogstrelend mooi om mee te spelen maar ook een prachtig item op de kinderkamer.

Textielontwerpster Sacha Heemels is het gezicht achter Stuffed Poetry. In haar studio in Nederland maakt zij de mooiste tekeningen die digitaal geprint worden op hoogwaardige stoffen. Sommige producten worden in gelimiteerde oplage gemaakt en ieder item wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is ondertekend en genummerd door de ontwerpster. Zo wordt een prachtige tekening opeens bijzonder mooie 3D kunst.

Zo zijn er prachtige kussens in de vorm van een vos, paard en kat. In de ogen van deze dieren kun je urenlang verdrinken en fantaseren of lekker dagdromen. Bekijk zelf maar eens hoe mooi en vol details deze kussens zijn. Ze hebben een hoog knuffelgehalte maar doen het ook goed als kussen. Maak er je favoriete knuffel van.

Stuffed Poetry is ook een samenwerking aangegaan met Lieskes label, daaruit ontstond Spruitje. Spruitje is een collectie lappenpoppen. De poppen, een jongen en een meisje, zijn niet alleen geweldig om te zien ze hebben ook wat grappigs. De ondeugende poppen hebben namelijk een echt bouwvakkersdecolleté en een pleister op de knie. Want spruitjes zijn niet alleen schattig om mee te spelen, ze gaan ook graag met jou mee op avontuur.

For the full article see the following link.